Óvodázó

Óvodázó csoportunk heti három délelőtt alkalmával (egymást követő napokon) várja a gyermekeket 2 - 4 éves korig.

Foglalkozásaink naponta megújuló tartalommal a koruknak megfelelő képességfejlesztést biztosítják a gyermekek számára, játékos formában.   

A mindennapos zenei és mozgásfejlesztést kiegészíti a mese, a báb, a versek, és a kézműves foglalkozások. 

A foglalkozások az érzelmi intelligencaifejlesztés alappilléreire épülnek, melyet zeneterápiás módszertan valósítunk meg. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a szocializációra: biztonságos és harmonikus légkört biztosítva bevezetjük a gyermekeket az első, családon kívüli közösségbe, ahol védett környezetben bontogathatják szárnyaikat, tehetik meg első lépéseiket egy új és izgalmas világban, a családi körön kívül.

Magas színvonalú játékparkunk tartalmas szabadidős tevékenységet biztosít gyermekének akár napi egy-két órában is,  melynek során  bekapcsolódhatnak a napi foglalkozásokba is.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyermeke vidám kis közösségben - korosztályának megfelelő szakmai irányítás mellett - más gyermekekkel ismerkedjen, egy új környezetet fedezzen fel, új barátokat és tapasztalatokat szerezzen, megtegye az első lépéseket a közösségi beilleszkedés és alkalmazkodás terén.


Bejelentkezés


Közeli programjaink

Köszöntjük honlapunk látogatóit!

Ismerkedjen meg velünk ingyenes nyílt foglalkozásunkon, próbanapunkon. Jelentkezzen már most!  »Programjaink

Előzetes egyeztetés után szívesen látjuk!

Várjuk jelentkezését e-mailben vagy telefonon!  »Kapcsolat