Házirend

H Á Z I R E N D

A Mászóka Képességfejlesztő Csöppségház címe, telefonszáma:

1145 Budapest, Columbus u. 49.      +36-20/368-7940, +36-20/334-7840

Működtető neve:

Kissné Szénási Éva

Nyitvatartási idő:

A Mászóka Képességfejlesztő Csöppségház az oktatási intézmények nevelési tanévéhez igazodva szeptember 1-től következő év június 15-ig tart nyitva. Kedd, szerda, csütörtöki napokon 830 – 1230 –ig fogadja a gyermekeket. Hétvégén, állami ünnepnapokon a Csöppségház zárva tart. Az esetleges egyéb szünetekről (őszi, téli, tavaszi) a Működtető időben tájékoztatatást ad.

A Csöppségház kapuját és ajtaját a gyermekek biztonsága érdekében minden esetben be kell zárni.

A helyiségeket és az udvart kérjük rendeltetésszerűen használni. Fokozottan ügyeljünk a Napközi tisztaságára, egészségügyi rendjére. A csoportszobákba utcai cipővel bemenni nem szabad!

    A dohányzás a Csöppségház egész területén (az udvaron is) tilos!

       A gyermekek holmiját tetszés szerinti technikával kérjük megjelölni (textilfilctoll, hímzés, stb.), és a számukra kijelölt öltözőszekrényben tárolni. Kérjük, hogy minden esetben biztosítsanak pótruhát váratlan eseményekre számítva (nadrág, ing, póló, zokni, alsónemű, stb.).

            A gyermekek ne hordjanak semmiféle veszélyes, vagy veszélyt okozó holmit magukkal (kitűző, éles tárgy, stb.). Fülbevalót, vagy másféle ékszert csak a szülők felelősségére hordhatnak a gyerekek.

            Az otthonról hozott játékokért, tárgyakért felelősséget vállalni nem tudunk.

            A gyermekeket a Csöppségházból csak a szülők, vagy az általuk írásban előzetesen megnevezett személy(ek) vihetik el, akik 18. életévüket betöltötték, magukat érvényes személyazonosító igazolvánnyal kötelesek igazolni.

         A Csöppségházba csak egészséges gyermek hozható be! A gyermek fertőző megbetegedése esetén kérjük a lehető legrövidebb időn belüli értesítsenek bennünket..

            Ha valamelyik gyermeken betegség tünetei jelentkeznek, azonnal értesítjük a szülőt, és kérjük, hogy a lehető legrövidebb időn belül jöjjön érte. A megbetegedett gyermek lázát a szülővel történt egyeztetés alapján csillapítjuk. Baleset esetén elsősegélyt nyújtunk, mentőt hívunk, és a legrövidebb időn belül értesítjük a szülőt a történtekről.

A Csöppségházban a gyermekeknek elsősegély esetét kivéve semmiféle gyógyszert nem adunk be. Krónikus betegség esetén az orvos által előírt gyógyszereket a gyermek nevének és az adagolás mértékének és módjának feltüntetésével (külön írásban is) adja át a Működtetőnek. Egyéb megbetegedések gyógyszeres kezelését nem vállaljuk.

            A Csöppségház térítési díját előre kell befizetni.

Ha a szülő gyermekét az egyeztetett időpontban bármilyen ok miatt mégsem kívánja a Csöppségházba hozni, kérjük, ezt előre jelezze. Ha a gyermek távolmaradása előre nem látható, és a szolgáltatást nem veszi igénybe, a lemondás mindig a következő nyitvatartási naptól érvényes, abban az esetben, ha a lemondást a hiányzást megelőző nap 17 óráig bejelentik. Ellenkező esetben a le nem mondott alkalmak levonásra kerülnek a bérletből.

Budapest, 2017. január 1.                                                                                

Kissné Szénási Éva

                                                                                                                                         működtető


Bejelentkezés


Közeli programjaink

Köszöntjük honlapunk látogatóit!

Ismerkedjen meg velünk ingyenes nyílt foglalkozásunkon, próbanapunkon. Jelentkezzen már most!  »Programjaink

Előzetes egyeztetés után szívesen látjuk!

Várjuk jelentkezését e-mailben vagy telefonon!  »Kapcsolat